Kulutusluotto netistä vai pankista?

Internet on ilmiönä vielä suhteellisen uusi, mutta se on kehittynyt valtavaa tahtia, kun ihmiset ovat ymmärtäneet mihin kaikkeen internet luo mahdollisuuksia. Internetin avulla ihmiset voivat pitää yhteyttä toisiinsa ja jakaa kuulumisiansa sosiaalisten medioiden kautta. Internetissä toimii kauppoja, joista voi ostaa täysin samoja tavaroita kuin mistä tahansa kaupasta, ja nykyään kuluttajilla on myös mahdollisuus hakea lainaa netistä.

Varsinkin vanhat ihmiset ovat kuitenkin vierastaneet internetin käyttöä nuoria enemmän, ja esimerkiksi lainojen hakeminen internetistä voi tuntua mahdottomalta ajatukselta, vaan ennemmin suunnataan niin kovin tuttuun ja turvalliseen pankkiin. Kulutusluotto on kuitenkin huomattavasti hakea internetissä toimivilta kulutusluottopalveluilta, kuin pankeista, ja kulutusluotot saa netistä aivan yhtä edulliseen hintaan kuin mitä pankeistakin.

Pankit vaativat monesti lainojensa hakijoilta lainoille vakuuksia, sekä tiliasiakkuutta, mutta netissä toimivilla kulutusluottopalveluilla ei tällaisia vaatimuksia ole, ja voit saada jopa 6000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lisäksi netissä toimivilta kulutusluottopalveluilta saa lainaa erittäin nopeasti, ja sinun on mahdollista saada jopa monen tuhannen euron kulutusluotto heti tilillesi.

Netissä toimivia luotontarjoajia on nykyään paljon, ja niiden väliset hintaerot voivat olla huomattavia. Tästä syystä kulutusluotot ja pikavipit kannattaa vertailla netissä toimivilla lainavertailusivustoilla, joiden käyttäminen on erittäin vaivatonta ja täysin ilmaista.