Pikavippi ilman luottotietoja?

Varsin yleinen, esimerkiksi keskustelufoorumeilla nähtävä, kysymys on mistä saada pienlaina ilman luottotietoja? Käytännössä tämä ei ole mahdollista, sillä kaikki pikalainapalvelut tarkistavat asiakkaan luottokelpoisuuden ennen lainapäätöksen antamista.

Luottotietojen menettäminen on todella ikävä asia, sillä se vaikeuttaa lainojen saamisen lisäksi myös mm. puhelinliittymän ja jopa asunnon hankintaa. Luottotietojen menettämistä kannattaa siis lähtökohtaisesti välttää viimeiseen asti, mutta jos näin on päässyt jo käymään, käyn tässä artikkelissa vähän läpi mistä voi saada lainaa ilman luottotietoja.

Yksi vaihtoehto on Prepaid Mastercard, eli luottokortti, jota ladataan sen mukaan kun sitä käytetään. Kortissa ei siis ole varsinaista luotto-ominaisuutta, vaan lataat sille haluamasi varat ennen käyttöä. Tästä tiedosta nyt ei sinänsä ole hyötyä lainaa netistä etsiville ihmisille, mutta jotkut ihmiset voivat tarvita luottokorttia esimerkiksi saadakseen jonkin ostoksen osamaksulla. Luottokorttejahan ei luottotiedottomille myönnetä, joten tässä tapauksessa Prepaid luottokortti voisi olla hyvä vaihtoehto.

Henkilöille, jotka etsivät varsinaista lainaa ilman luottotietoja, paras ratkaisu on varmasti Sveadirekt.fi kulutusluottopalvelu, josta irtoaa 500 – 25 000 euron suuruinen kulutusluotto heti. Lainojaan palvelu myöntää 25-65-vuotiaille henkilöille, joilla on vähintään 18 000 euron vuositulot. Sveadirekt.fi tarjoaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, mutta jos luottotiedoissasi on merkintöjä ja haluat hakea lainaa, voit hakea ainoastaan vakuudellisia lainoja.

Maksuhäiriömerkintäsi ei saa olla tullut viimeisen vuoden sisällä ja sinun tulee olla maksanut maksuhäiriömerkintään johtaneet laskusi pois lainaa hakeaksesi. Takaisinmaksuaikaa Sveadirektin lainoihin saa todella pitkästi, jopa 20 vuotta. Jos siis etsit heti pikalainaa ilman luottotietoja, käy tsekkaamassa Sveadirekt.fi!