Pikavippi ilman vakuuksia tai takausta

Tarvitsetko nopeasti rahaa lainaksi eikä sinulla ole vakuuksia? Ei hätää, pikavippi ilman vakuuksia on täysin mahdollista saada kaikista pikavippifirmoista. Vakuudetonta pikalainaa on mahdollista saada jopa muutamia tuhansia euroja.

Lähtökohtaisesti kaikki pikavipit ja pikalainat on täysin vakuudettomia mikä tarkoittaa sitä, että lainaa saadakseen asiakkaan ei tarvitse hankkia minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia. Pieniin muutaman satasen pikavippeihin riittää hyvin todennäköisesti pelkät moitteettomassa kunnossa olevat luottotiedot ja vähintään 18 vuoden ikä.

Suurempiin lainoihin ikärajavaatimus voi olla jopa 25 vuotta. Lisäksi suuria, jopa muutaman kymmenen tuhannen euron lainoja ei todennäköisesti ilman vakuuksia saa miltään pikalainafirmalta. Vakuudeksi lainaan voi kelvata esimerkiksi moottoriajoneuvo tai henkilötakaus, ajantasaisen tiedon saa pikavippifirmasta josta lainaa on hakemassa.

Vaikka pikavipit ovatkin vakuudettomia, täytyy silti lainaa hakevalla henkilöllä olla säännöllisiä tuloja. Tämä ehto on voimassa ainakin niissä pikavippifirmoissa, jotka tarjoavat asiakkailleen lainaksi niin sanottuja joustoluottoja tai –limiittejä. Säännöllisiksi tuloiksi voidaan laskea esimerkiksi palkkatulot tai eläke. Vaadittava tulojen määrä on tapauskohtaista ja se riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta, halutusta lainamäärästä sekä firmasta josta lainaa on hakemassa. Säännöllisten tulojen lisäksi lainanhakijalla on oltava kotimaisessa pankissa pankkitili, oma henkilökohtainen matkapuhelinliittymä sekä pysyvä asuinpaikka ja postiosoite suomessa. Lisäksi jotkut pikavippifirmat vaativat lainaajalta Suomen kansalaisuutta.

Yhteenvetona voidaankin sanoa, että pikavippi ilman vakuuksia on siis mahdollista saada muutamaan tuhanteen euroon saakka. Jos lainantarve on vain muutamia satasia, ei muita ehtoja ole kuin moitteettomat luottotiedot ja täysi-ikäisyys. Tuhansien eurojen lainoissa täytyy hakijalla olla säännöllisiä tuloja (esimerkiksi 1000 euroa brutto) ja kymmenien tuhansien eurojen lainoissa vaaditaan korkeamman iän lisäksi vakuuksia tai takaajia.

Mikäli pikavipin tarve on vain kertaluontoinen ja tiedät, että tarvitset rahaa lainaksi ainoastaan yhden kerran, on siinä tapauksessa paras vaihtoehto normaali pikavippi eli kertalaina. Pikavippi haetaan ja saat hakemasi summan suoraan pankkitilille ilman vakuuksia. Pikavippiin saa maksuaikaa lainanmäärästä ja pikalainafirmasta riippuen jopa huimat puoli vuotta.

Olipa pikavippi pieni tai suuri, kannattaa se aina maksaa mahdollisimman nopeasti pois. Mitä nopeammin lainan maksaa pois, sitä pienemmät kulut ovat. Lisäksi lainaajien kannattaa suorittaa pikavippivertailua etsiessään sopivan kokoista pikavippiä itselleen. Pikavippivertailujen avulla sopivan pikalainan löytää takuuvarmasti. Lisäksi kannatta hyödyntää palveluja, jotka etsivät parhaan mahdollisen lainatarjouksen useiden luotonvälittäjien lainavalikoimasta.

Muutamat pikavippifirmat tarjoavat myös ensilainaa täysin ilmaiseksi ja ilman vakuuksia jopa 1000 euron verran. Nämäkin tarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää vaikka jokaisen ilmaista ensilainaa tarjoavan yrityksen osalta, jos lainaa tarvitsee useampia kertoja.