Rahoituslaitos kilpailuttaa lainasi helposti ja nopeasti

Rahoituslaitos kilpailuttaa lainatarjoukset asiakkaan puolesta siten, että saat monilta rahoituslaitoksilta parhaimman lainatarjouksen eikä sinun tarvitse etsiä, kirjoittaa monia lainahakemuksia ja tutustua monimutkaisiin lainaehtoihin. Saat lainatarjouksista sopivimman ja voit tehdä rahoitussopimuksen kyseisen rahoittajan kanssa. Käytännössä rahoitussopimuksen teet yleensä lainaa tarjoavan rahoittajan verkkosivuilla, jossa voit allekirjoittaa lainasopimuksen esimerkiksi sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Myös mobiilivarmenne voi olla osalla rahoittajista käytössä.

Rahoituslaitoksen kautta voit hakea niin pientä pikavippiä kuin isoa kulutusluottoa. Lainan minimimäärä on 100€ ja maksimimäärä on 50 000€. Lainan takaisinmaksuaika voi vaihdella myös runsaasti. Voit hakea lainan takaisinmaksuajaksi 1-10 vuotta. Rahoituslaitoksen kriteerit lainanhakijalle ovat seuraavat: Jos olet täysi-ikäinen, oikeustoimikelpoinen eikä sinulla ole luottotiedoissa maksuhäiriömerkintää sekä sinulla on tuloja niin, että voit maksaa lainan takaisin. Sinulla pitää olla myös suomalainen sosiaaliturvatunnus.

Voit hakea lainaa yksin tai rinnakkaishakijan kanssa. Varsinkin, jos haet isompaa lainasummaa, rinnakkaishakijan mukanaolo voi parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi saada laina hyvillä lainaehdoilla.

Täytä yksi lainahakemus rahoituslaitos.fi-sivustolla ja Rahoituslaitos välittää sen puolestasi sopivimmalle rahoittajalle tai pankille. Kun olet saanut lainatarjouksen, voit hyväksyä sen ja lainasumma maksetaan pankkitilillesi.

Lainanhakija ja rahoittaja sopivat aina keskenään kaikista lainaehdoista, koroista, takaisinmaksun yksityiskohdista ja muista kysymyksistä eivätkä ne kuulu Rahoituslaitoksen vastuualueeseen. Rahoituslaitoksen asiakaspalveluun on mahdollista ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoa sähköpostin välityksellä.