Vippien keskiarvo yli 200€

Suomalaisten ottama keskimääräinen pikavippi on 200 euroa. 200 euron vippi on siis luultavasti yleisin vippi, jonka suomalaiset hakevat. Tuntuu ihan loogiselta, sillä 200€ vippi on suhteellisen suuri summa, joka riittää moniin yllättäviin menoihin, mutta ei kuitenkaan niin suuri, että siitä joutuisi maksamaan itsensä kipeäksi. Edullisimmillaan 200 e vippi on täysin ilmainen, eikä siitä joudu kalleimmillaankaan maksamaan kuin 80 euroa kuluja.

200 euron vipeille saa maksuaikaa aina yhdestä päivästä jopa kolmeen kuukauteen, eli tarvittaessa sen saa todella pienillä maksuerillä. Toki muitakin lainasummia, kuin 200 euron vippejä, otetaan paljon. Pikavipit ovat olleet tänä vuonna suositumpia kuin koskaan aikaisemmin, ja niitä myönnettiinkin pelkästään heinä-syyskuun välisenä aikana lähes 360 000 kappaletta. Vaikka keskiarvoon vaikuttavat muutkin lainat, ovat 100-300 euron vipit kuitenkin kaikista yleisimpiä.

Pikavippien uskomaton suosio johtuu pääosin varmastikin siitä, että lainaa netistä saa nykyään niin helposti ja edullisesti. Pankista lainojen hakeminen on huomattavasti hitaampaa, ja lisäksi esimerkiksi 200 euron vippi tulee pankista haettuna huomattavasti kalliimmaksi kuin netistä haettava pikalaina. Nykyään myös kulutusluotto heti netistä haettuna on monesti pankkilainaa edullisempi ratkaisu.

Vipit kannattaa aina vertailla, jotta löytäisit edullisimman mahdollisen markkinoilla olevan vaihtoehdon. Hyviä vippivertailu sivustoja on paljon, ja nykyään myös eri lainasummille on olemassa omia vertailusivustojansa. Nämä sivut kannattaa katsastaa ennen lainan hakemista, sillä niiden avulla voit säästää parhaimmillaan jopa monta sataa euroa. Jos siis aikeissasi on hakea pikavippi, vertaile se ensin!