Aasalta lainaa heti 10 000 euroon asti

Kun etsit isompaa pikavippiä, johon et tarvitse vakuuksia tai takaajia, Aasa-laina sopii kriteereihin. Lainaa voi hakea ja saada jopa 10000€ ja maksimitakaisinmaksu aika lainalla on jopa viisi vuotta. (Lainan minimisumma on 2000€ ja minimitakaisinmaksuaika puoli vuotta.) Aasa myöntää lainaa yli 20 vuotiaille luotto- ja oikeustoimikelpoisille henkilöille, joiden vakituinen asuinpaikka ja kotikunta ovat Suomessa. Lainan hakijalla tulee olla myös vakituisia tuloja, jotka hän kirjoittaa hakemuskaavakkeeseen.

Aasa-lainan vuosittainen korko on 24,9%. Jokaisesta lainasta Aasa veloittaa 399€ lainan järjestelymaksun ja lainanlyhennysaikana 18€ tilinhoitomaksun kuukausittain.

Aasa-lainaa voi hakea verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Aluksi siihen määritetään haettu lainasumma ja takaisinmaksuaika. Niiden perusteella lainalaskuri näyttää kuukausierät, jotka asiakas kyseisellä summalla ja takaisinmaksuajalla tulee maksamaan takaisin. Sen jälkeen asiakas voi siirtyä täyttämään hakemusta, jossa henkilötietojen ja työ- sekä koulutustietojen lisäksi kysytään tulo- ja asumistiedot. Kun tarvittavat pyydetyt tiedot on täytetty ja hakemus lähetetty, Aasan asiakaspalvelu käsittelee hakemuksen pian. Mahdollista on saada lainapäätös jopa päivässä. Kun asiakas on saanut myönteisen lainapäätöksen, hän saa lainantakaisinmasuohjelman, josta löytyvät lainan takaisinmaksuun tarvittavat tiedot.

Aasa-laina maksetaan takaisin kuukausittain. Kun erät maksetaan ajoissa, asiakas välttyy maksumuistutusmaksuilta ja perintäkuluilta. Mahdollista on myös muuttaa eräpäivää tarvittaessa.
Lainahakemuksia voi lähettää mihin vuorokaudenaikaan tahansa joka päivä. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9 – 17.00.

Tutustu Aasaan tarkemmin tästä